U Papratnom Dolu održana manifestacija „Dani porodičnog planinarenja“

Za razliku od prethodnih godina, ovogodišnja manifestacija “Dani porodičnog planinarenja”, održana je na obroncima planine Vojnik, u mjestu Papratni Do.
Manifestaciji su se svi posebno radovali, jer su kao gosti, prisustvovale porodice planinara koje podržavaju planinarska okupljanja i akcije. Pozivu su se odazvali i gosti iz regiona.
Prisutne su pozdravili Tatjana Ivanović, predsjednica Planinarskog saveza Crne Gore i Hafiz Muratović, predsjednik PK “Montenegro Tim”, koji je iskoristio priliku za uručenje zahvalnica Planinarskom savezu, damama i pojedincima, zaslužnim za uspješnu organizaciju manifestacije.
Pored druženja, planinari su zajedno spremali obroke, pričali planinarske priče, pjevali i igrali do kasno u noć.
Iz PK “Montenegro Tim” obećavaju da će se tradicija nastaviti i narednih godina sa željom da okupi što više mladih, kojima će se prenijeti ljubav prema planini i planinarenju, ljubav prema prirodi i njenoj ljepoti, koju mogu samo doživjeti hodajući znanim planinarskim stazama.
Manifestacija “Dani porodičnog planinarenja”, održana je u periodu od 16. do 18. juna 2023. godine, u organizaciji PK “Montenegro Tim” a uz podršku Planinarskog saveza Crne Gore, Ministarstva sporta i mladih i TO Nikšić.


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *