ROKENROL NA VISOVIMA MAGANIKA – Tradicionalni tabor Visokogoraca održan je na Maganiku od 21. do 23.maja 2021.

Ovogodišnji zimski Tabor Visokogoraca, zbog pandemije COVID-19, umjesto u planiranom terminu sredinom marta, održan je tokom prazničnih dana od 21. do 23. maja na Maganiku. Više od šezdeset planinara i ljubitelja prirode iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije  tokom tih dana učestvovalo je u različitim događajima koje su za ovu priliku osmislili domaćini iz PK “Visokogorci Crne Gore”.

Na Maganiku je i dalje puno snijega, pa su učesnici pohoda na Međeđi vrh 2139 m kao i oni koji su išli na treking turu do katuna Razbjena jela  uživali u zimskom ambijentu  iako se bliži jun mjesec. Smještaj i druženje planinara, uz Nikšićko pivo i nezaobilazni planinarski pasulj, organizovano je kod planinarskog doma za Đatlom. Posebno interesovanje izazvao je koncert koji su na Maganiku  priredili prijatelji kluba, članovi benda “Wider Horizons”. Do kasno u noć Maganikom su odjekivali zvuci rokenrola, na zadovoljstvo svih učesnika manifestacije. Učesnici manifestacije su poštovali propisane mjere epidemiološke prevencije.


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *