Promotivni događaj za ljubitelje prirode- Crkvičko polje Plužine

Ministarstvo turizma Vlade Crne Gore, Nacionalna turistička organizacija i Tuiristčka organizacija Plužine su organizovali promociju planinskog turizma (planinarenje i biciklizam) na Crkvickom polju (Plužine). Planinarski savez Crne Gore je prvenstveno uzeo učesća u ovoj manifestaciji, a tu su bile i brojne nase i strane nevladine organizacije, ambasadori Madjarske, Njemacke, Makedonije…, predstavnici medija, planinari i ljubitelji prirode uopste.
Uvodnu rijec imali su Ministar turizma –Predrag Nenezić i gradonačelnik Plužina- Mijuško Bajagić koji su istakli prirodne potencijale Plužina, a zatim je ljubazno osoblje eko sela “Jugoslavija” poslužilo tradicionalni doručak (priganice, kajmak, sir, pite, pršutu).
Poslije izvrsnog jela, oko osamdeset prisutnih se podijelilo u dvije grupe- jedni su na na čelu sa Dobrisavom Bajovićem krenuli u planinarenje do obližnjeg vrha Soko, a druga grupa je krenula na bicilističku turu i tako uživala u ljepotama pivskog kraja. Sitna kiša nije pokvarila ugodan boravak, druženje se nastavilo uz ručak i prijatne zvuke “Piva jazz band”-a.
 Ova manifestacija je još jednom pokazala da Crna Gora obiluje mjestima koja su osvježenje za dušu i raj za oči.

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: