Prof. dr Vladan Martić član kluba vojnih planinara “ Kapetan” izabran je za novog predsjednika skupštine Planinarskog saveza Crne Gore


Na redovnoj sjednici skupštine Planinarskog saveza Crne Gore, održanoj dana 23. decembra 2023. godine u KIC “Budo Tomović” u Podgorici, glasovima većine delegiranih članova planinarskih klubova, za predsjednika skupštine, izabran je prof. dr Vladan Martić. Izabrani predsjednik je bio kandidovan od strane matičnog Kluba vojnih planinara “Kapetan”.

Ispred Kluba, kandidata Vladana Martića je predstavio predsjednik Kluba Miloje Knežević.

Delegat PSK “Cmiljače” Lazar Zečević, predstavio je kandidaturu predsjednice svog kluba, Zehre Balić.

Nakon obavljenog glasanja, Vladan Martić je dobio povjerenje 16 delegata, dok je za Zehru Balić glasalo 4 delegata. Dva delegata su ostala uzdržana.

Novoizabrani predsjednik skupštine se zahvalio delegatima na povjerenju i podršci.

U svom prvom obraćanju, Martić je izrazio želju da svojim znanjem i kapacitetima pomogne radu Saveza, te da se raduje budućoj saradnji sa planinarskim klubovima.

Na sjednici su usvojeni izvještaji i odluke, u skladu sa Dnevnim redom, te je verifikovano članstvo dva planinarska kluba “IPA Planinar” iz Podgorice i “Vjeverica” iz Kotora.

Do izbora novog predsjednika, sjednicom je predsjedavao mr Luka Mitrović, koji je tu funkciju obavljao prethodnih pet godina.

U primopredaji dužnosti, predsjednica Planinarskog saveza Crne Gore Tatjana Ivanović, zahvalila je g. Luki Mitroviću na profesionalnom pristupu u obavljanju dužnosti predsjednika skupštine PSCG, tokom mandata, te na predanom radu i doprinosu u razvoju Planinarskog saveza Crne Gore.

Novom predsjedniku Skupštine Vladanu Martiću, predsjednica Saveza Tatjana Ivanović je čestitala na izboru, sa uvjerenjem da će njihova saradnja doprinijeti daljim pozitivnim promjenama u radu Planinarskog saveza Crne Gore na dobrobit svih klubova, njihovih članova i svih ljubitelja prirode Crne Gore.


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *