Poziv za Prvomajski uranak 2018

dav

Prvomajski uranak će se održati 1. maja 2018. godine na planini Vojnik u organizaciji SRD „Montenegro tim“ i SRD „Pivara Trebjesa“, pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza i Ministarstva sporta Crne Gore. Polazak je sa uobičajenog mjesta – Jasičje (oko 16 km na putu od Nikšića prema Žabljaku), između 8:30 i 9:00 h. Zainteresovani za autobuski prevoz iz Nikšića da dođu najkasnije do 8 h ispred Tehnopolisa (bivši Dom vojske)  u Nikšiću. Za autobuski prevoz obavezno je prijavljivanje zbog ograničenog broja mjesta. Staza je srednje teška, a zahtjevna je u pogledu visinske razlike (oko 950 m). Planinari imaju mogućnost izbora uspona, starom ili novom stazom. Učestvuje se na sopstvenu odgovornost, a za maloljetne na odgovornost roditelja ili staratelja.
Vojnički pasulj i nikšićko pivo su obezbijeđeni besplatno za sve učesnike. Muzika i dobro raspoloženje se podrazumijevaju. Budući da se očekuje, kao i prošle godine preko 600 učesnika, svaki učesnik je dužan sa sobom ponijeti pribor za jelo  (kašiku, tanjir, činiju i sl.)
U slučaju lošeg vremena, manifestacija se pomjera za naredni vikend.
Poželjna je prijava dolaska Hafizu Muratoviću na brojeve: 069/062-251, 067/561-325, ili na e-mail srdtim@gmail.com

Dobrodošli na 10. Prvomajski uranak na Vojnik!


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *