Poziv na noćni uspon na Subru – Noć punog mjeseca

U okviru jubileja 90 godina od osnivanja kluba, PK „Subra“ organizuje 19. noćni uspon na Subru (1679 m) „Noć punog mjeseca“. Uspon će se održati u noći između 19. i 20. februara.
Ako si planinar i imaš iskustva u zimskom planinarenju, odnosno, upotrebi cepina i dereza, prijavi se do 17. februara do 12 h i učestvuj u ovom nezaboravnom događaju!
Smještaj u domu Za Vratlom je za učesnike gratis. Učesnička kotizacija iznosi 3 eura. Broj mjesta je ograničen na 30 učesnika iz sigurnosnih i epidemioloških razloga. Nakon uspona, organizator je obezbijedio zajednički obrok u planinarskom domu. Na događaju se učestvuje na sopstvenu odgovornost.
Start je kod planinarskog doma u ranim jutarnjim, tačnije, noćnim satima, kako bi se u organizovanoj koloni izašlo do vrha Subre, gdje učesnike očekuju uvijek spektakularni prizori izlaska sunca, ali i topli čaj i okrepljenje.
19. Noćni uspon se organizuje pod okriljem Praznika mimoze, ali i u sklopu kalendara aktivnosti PSCG, a uz podršku Parka prirode „Orjen“.
Telefon za prijave i rezervacije: + 382 (0)69 262 331

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *