Poziv na manifestaciju „Putevima Lukavičkih narcisa-dokoljena“

Organizacija Župa u srcu u saradnji sa Etno kućom “Moj san“ i Eko kampom Luke organizuje ekološko turističku manifestaciju “Putevima lukavičkih narcisa-dokoljena“, koja ima za cilj da promoviše čiste ekološke predjele kao što je Lukavica, ali i dobro druženje ljubitelja prirode. Ova manifestacija se organizuje u sklopu projekta “DA, biram čisto!“ koji je podržan kroz program ,,Za jači glas organizacija građanskog društva“, koji realizuje Fond za aktivno građanstvo – FAKT, a finansira Američka ambasada u Podgorici.

Manifestacija je osmišljena tako da se učesnici i ljubitelji prirode okupe u Eko Kampu Luke u subotu 18. maja u 10h. Nakon kratkih pozdravnih govora učesnici će krenuti ka Kapetanovom jezeru. Oni spremniji će najprije ići na Veliki Žurim i nakon toga na Kapetanovo jezero. Druga grupa- “rekreativaci“ će ići odmah na Kapetanovo jezero odakle će nakon dolaska prve grupe zajedno krenuti do Etno kuće “Moj san“ gdje će se održati kulturna manifestacija i gdje će učesnici imati i osvježenje i druženje prije povratka.

Manifestacija ima za cilj da promoviše Lukavicu kao jednu od najljepših crnogorskih planina. Učesnici će kroz fotografije učestvovati i u foto konkursu, pa će 20 autora najboljih fotografija biti nagrađeno majicama “Da, biram čisto!“.

Za više informacija možete se obratiti na sledeći broj telefona: 069 435 785


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *