Poziv na 7 Winter Adventure Race Bjelasički maraton 2021

Planinarski klub „Visokogorci Crne Gore“, organizuje „7. Winter Adventure Race – Bjelasički maraton 2021“.
Trka koja je prepoznata kao jedinstvena u regionu, ove godine će se održati u nedelju 9. maja, sa startom i ciljem na novom skijalištu „Kolašin 1600“.
Takmičarska trka se odvija na stazi dužine oko 17 km, na kojoj su postavljene kontrolne tačke. Takmičari moraju biti fizički spremni i posjedovati iskustvo i vještinu snalaženja po nepoznatom terenu u zimskim uslovima.
Takmičarska trka će se bodovati za 1.kolo lige u planinskom trčanju Planinarskog saveza Crne Gore.
Porodična trka je sjajna prilika za porodice i sve one koji nemaju iskustva a žele da dožive planinu u zimskim uslovima. Dužina porodične staze je oko 3 km, jednostavna je i slijedi skijašku stazu, te ne zahtijeva iskustvo i napredne vještine.
Pravo učešća na trci imaju sve punoljetne, zdrave i fizički sposobne osobe.
Učesnici moraju imati vlastitu opremu za kretanje u zimskim uslovima i učestvuju na sopstvenu odgovornost. Osobe mlađe od 18 godina, moraju biti u pratnji starije osobe ili vodiča na stazi, uz saglasnost roditelja.
Zainteresovani se mogu prijaviti preko aplikacije na sajtu www.visokogorcicg.com 
Za više informacija možete kontaktirati  na sledeći broj telefona:  +38269171657
Svi učesnici, organizator i tehničko osoblje su dužni da se pridržavaju epidemioloških mjera.
U slučaju da epidemiološka situacija ne dozvoli održavanje trke u planiranom terminu, ista će biti odložena i održana kada se steknu bezbjedni uslovi.

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *