Poziv na 2. Planinarski pohod „Uspon na Ljubišnju“

Klub vojnih planinara Crne Gore ,,Kapetan“, uz suorganizatora SRD “Trebjesa” i podršku Planinarskog saveza Crne Gore, Ministarstva sporta i mladih, Ministarstva odbrane, Opštine Pljevlja i TO Pljevlja, organizuje 2. Planinarski pohod ,,Uspon na Ljubišnju“, u pomen i sjećanje na prerano preminulog pripadnika Vojske Crne Gore i bivšeg člana Kluba, starijeg vodnika Boka Vukovića, koji je preminuo od posljedica zaraze korona virusom, kao i na sve preminule građane Pljevalja od korona virusa.

Navedena aktivnost se realizuje u okviru Kalendara akcija Kluba i aktivnosti Planinarskog saveza Crne Gore i na njoj se očekuje više stotina (oko 300) učesnika iz svih krajeva Crne Gore i regiona.

Okupljanje planinara je planirano 20. avgusta na lokaciji Trišova poljana (pod Ljubišnjom) u opštini Pljevlja, a planinarski pohod na Ljubišnju će se održati 21. avgusta. Planinari koji učestvuju na usponu, su dužni ponijeti ličnu kamp opremu.

U terminu od 19-21. avgusta 2022. godine, KVP “Kapetan” će na istoj lokaciji, održati obuku za „markiranta pripravnika PSCG“, kojoj mogu prisustvovati članovi planinarskih klubova-članova Saveza (detalji su poslati klubovima putem e-maila).

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da nam se priključite na planiranim aktivnostima i da se Iijepo družimo na jednoj od najljepših crnogorskih planina, afirmišući njene potencijale.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti upitom na e-mail: kvpcg.kapetan@gmail.com

Dobro došli!

 

 


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *