Potpisan Memorandum o saradnji sa SRD Ekomen

bty

Danas je u Podgorici potpisan Memorandum o saradnji Planinarskog saveza Crne Gore i Sportsko-rekreativnog društva studenata ekonomije i menadžmenta Ekomen. Sporazum su potpisali prof. dr Dragan Bulatović predsjednik PSCG i Jovana Nedović izvršna direktorica Ekomen-a.

Prioritet u zajedničkom djelovanju i saradnji biće otvaranje novih organizacionih mogućnosti za obje strane, na temelju sinergijskih timskih efekata. Memorandumom su utvrđeni predmet i oblasti međusobne saradnje u dijelu organizovanja zajedničkih aktivnosti, sportskih tribina, okruglih stolova, panel diskusija, i drugih događaja, a sve u cilju promocije planinarenja i zdravih stilova života među studentskom populacijom. Strane potpisnice su se saglasile na međusobnu kadrovsku, stručnu, tehničku, logističku, infrastrukturnu, marketinšku i organizacionu pomoć i podršku u organizaciji konkretnih projekata i aktivnosti. Studenti članovi Ekomena će volontirati u organizaciji događaja koji su pod ingerencijom PSCG, dok će PSCG za njih organizovati akcije planinarenja. Strane potpisnice Memoranduma, dogovorno će kroz zajedničke i zasebno planirane promotivne aktivnosti informisati javnost svojim zajedničkim i pojedinačnim aktivnostima vezanim za sadržaj ovog memoranduma.


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *