Planinski festival Lovćen 2022

Dragi planinari i ljubitelji prirode,
 
Pozivamo Vas na manifestaciju Planinski festival Lovćen 2022, koji će se održati 24-26. juna 2022. godine, ispred odmarališta JU „Lovćen-Bečići“ na Ivanovim Koritima. Ovo poznato crnogorsko mjesto se nalazi na 1200-1250mnv u NP „Lovćen“ i udaljeno je 14 km od Prijestonice Cetinje.
 
Na ovogodišnjem Festivalu će biti organizovano više zanimljivih događaja, vezanih za promociju i afirmaciju planinarskih aktivnosti i zdravih stilova života. U petak će svoje prezentacije održati klubovi domaćini sa Cetinja, PK „Kapetan Angel“, SPK „Soko“ i SAK „Slobodni penjači“, promovisaćemo novi broj časopisa Planinarske novine i projektovati dokumentarni film SAK „Slobodni penjači“. U subotu ćemo izvršiti uspone na vrhove Lovćena, posjetiti izložbu fotografija „Lovćen – okom planinara“, predstaviti izdanje planinarskog vodiča „Durmitor – Nacionalni park“, autora Vlada Vujisića, knjigu „Moj put na krov svijeta“ autora Dragutina Šlagog Vujovića, te projekciju filma PSCG „70 godina na visini“. Nedelja je predviđena za državno prvenstvo u planinarskoj orijentaciji.
 
Dobro nam došli!

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *