Održana planinska trka Bjelasica za sve

U organizaciji JU Centar za sport i rekreaciju Bijelo Polje, TO Bijelo Polje i PSK „Cmiljače “ Bijelo Polje, održana je planinska trka „Bjelasica za sve“ na dijelu planine Bjelasice.

Ovo je bio sjajan izazov za iskusne takmičare, rekreativce i porodice.  Više od stotinu učesnika, ljubitelja planinskog trčanja, nije propustilo jedinstvenu priliku da u uzbudljivoj trci upozna ljepote Bjelasice, otkrije svoje mogućnosti i učestvuje u druženju sa ljudima sličnih interesovanja krajem septembra na planini Bjelasici, kod planinarskog doma Cmiljače.

Pravo učešća na trci imale su sve punoljetne, zdrave i fizički sposobne osobe.

U trci su učetvovali takmičari iz više zemalja iz regiona u konkurenciji muškoj i ženskoj na 18 km i porodičnoj trci na 8 km, koja se pokazala kao jako interesantna posebno za rekreativce i omladince, na kojoj je bilo više od 80 takmičara a među njima i dječak iz Rusije starosti od 5 godina, te veteran sa preko 70 godina.

Ova trka se pokazala opravdanom posebno za promociju potencijala planine Bjelasice sa bjelopoljske strane na kojoj su u toku radovi na izgradnji skijališta.

Nadamo se da će ova trka prerasti u tradicionalnu manifestaciju.

Organizator je za sve učesnike obezbijedio ručak u Planinarskom domu, prevoz od grada džipovima, učesničku majicu i medalju za sve.

 

 

 

 

 

Vidimo se dogodine na istom mjestu!

PK „Cmiljače“


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *