Izvještaj sa tradicionalnog pohoda na Prošćenske planine

Dana 21.05.2021. godine, u organizaciji PSK Prošćenske planine iz Mojkovca, održan je 5. Tradicionalni planinarski pohod na Prošćenskim planinama. Na pohodu je učestvovalo 15 planinara iz PSK Gorica, PSK Džambas i PSK Prošćenske planine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učesnici pohoda su se okupili u 09h ispred motela Krstac u Mojkovcu a zatim su autima došli do mjesta Mramor, gdje je bila početna tačka pohoda. Pješački pohod se kretao trasom Mramor-Burenski do-Pavlovo brdo-Đatlo-Planinarski dom Prošćenske planine. Početna nadmorska visina je 1200m a cilj na 1450m. Dužina stez je  oko 7 km.

 

 

 

 

 

 

 

 

Učesnici planinarskog pohoda su uživali u prirodnim ljepotama Prošćenskih planina i zahvaljujući lijepom vremenu kako si svi istakli procveli su nezaboravan dan kako tokom pohoda tako i u samom planinarskom domu, prilikom druženja.

 

 

 

 

 

 

 

Učesnici pohoda su u planinarski dom došli oko 13h, gdje se nalazilo još 25 članova kluba i njihovih prijatelja. U planinarskom domu je upriličen ručak-svinjski gulaš ii uz osvježenje u vidu pića, nastavljeno je druženje  do kasno u noć uz obećanje da ćemo se vidjeti na 6. Pohodu. Učesnicima pohoda i prijateljima kluba, su tom prilikom uručene zahvalnice od strane Predsjednika kluba.

 

Tokom pohoda a i prilikom druženja, svi učesnici su se pridržavali važećih epidemioloških mjera.

 

PSK „Prošćenske planine“

Predsjednik

Radoslav Medojević

 


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *