Izvještaj sa takmičenja u orijentaciji Gorica 2021

U nedelju, 06. juna 2021. godine, na terenima parka Gorice u Podgorici, održano je prvo kolo lige Crne Gore u orijentaciji u disciplini “sprint”.

Na takmičenju je učestvovalo 28 takmičara iz sledećih klubova: PK “Visokogorci”, PSK “Cmiljače”, PSD “Javorak” i PSD “Balkan”.

Takmičari su bili podijeljeni u 4 kategorije i to: juniori, juniorke, seniori i seniorke.

Na takmičenju je korišćena karta razmjera 1:5000. Staza za juniore je bila 1,4 km dužine sa 6 kontrolnih tačaka, dok je za seniore dužina staze iznosila 2.1 km sa 10 kontrolnih tačaka. Najuspješniji takmičari u sve 4 kategorije su dobili su diplome i medalje koje je obezbijedio Planinarski savez Crne Gore.

Sekretarka Planinarskog saveza Crne Gore, Tatjana Ivanović, uručila je medalje najboljima u kategorijama juniora i juniorki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zlatna medalja u kategoriji juniora je pripala Iliji Baraninu, srebrnu medalju je osvojio Ivo Bulatović, dok je bronzanu medalju dobio Danilo Radulović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kategoriji juniorki, zlato je osvojila Milica Tadić, srebro Višnja Bulatović, dok je bronzana medalja pripala Nađi Stamenović.

Predsjednik Planinarskog saveza Crne Gore, Dragan Bulatović, uručio je medalje najboljima u kategorijama seniora i seniorki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zlatnu medalju u kategoriji seniora je osvojio Ilija Crvenica, srebrnu Nemanja Vukajlović dok je bronzana pripala Gojku Mirotiću.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kategoriji seniorki, zlato je pripalo Dragani Krnović, srebro Mileni Dukić a bronzana medalja Nadi Tadić.

Takmičenju je prethodila obuka takmičara u orijentaciji, koju je vodio načelnik Komisije za orijentacione sportove PSCG, Dragutin-Šlagi Vujović.

 

 

 


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *