IN MEMORIAM Preminuo Ranko Bulatović predsjednik PSK „Trebaljevo“

Ranko Jagošev  Bulatović, ugledni član Planinarskog saveza Crne Gore, veliki entuzijasta i sportski radnik, preminuo je  1. januara 2019. godine u 64 godini života.

Rođen  je 1955.godine u Kolašinu. Jedan je od osnivača PSD „Trebaljevo“, a kasnije PSK „Trebaljevo“. U klubu je vršio  funkcije blagajnika i sekretara, a od 05.12.2010.godine je izabran za predsjednika kluba. U kriznim godinama stalno je održavao rad kluba tako što je iz sopstvenih sredstava plaćao odlaske na mnogobrojna takmičenja.
Bio je član organizacije skijaških sudija i predsjednik te organizacije za gradove Kolašin, Mojkovac i Bijeli Polje. Na takmičenjima je obavljao dužnosti od sudije do tehničkog delegata. Kao planinar učestvovao je na više pohoda i memorijala u CG.
Posebno predano je radio je na razvoju nordijskog skijanja u Crnoj Gori, gdje je upornošću i velikim radom stvorio  takmičarsku ekipu u svom klubu, a zatim i reprezentaciju Crne Gore u nordijskom skijanju sa kojom učestvuje: 2015. godine na Svjetskom prvenstvu  koje je održano u Falunu (Švedska), 2017. godine na FIS Svjetskom prvenstvu koje je održano u Lahtiju (Finska) i 2018. godine na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu (Južna Koreja).
Njegov rad i dalje sportske planove prekida teška bolest od koje ubrzo umire 01.01.2019.godine

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *