Druženje na Vrbanju za najmladje

Ne propustite sniježne radosti ove nedelje na Vrbanju, u hercegnovskom zaleđu! Agencija za razvoj i zaštitu Orjena i HPD „Dubrovnik“, pozivaju vas na zajednički program koji počinje u 11 sati na raskrsnici kod austrougarske cistjerne. Sa tog mjesta krećemo na sniježno igralište gdje će biti organizovana radionica izrade Snješka Bijelića, ali i revijalno takmičenje u sankanju. Prijave ekipa će se obavljati na licu mjesta, a na kraju, kako i priliči, najboljima će biti uručene medalje, dok su učesničke diplome opredijeljene za sve ekipe. Kao i na svim feštama u zaleđu, tu su i primorske priganice i planinski čaj!

Prilika je da zajedno sa djecom obnovimo gradivo kako napraviti Snješka Bijelića, ali i da vidimo neke nove „štosove“, pa stoga, ne zaboravite rukavice, obuću za snijeg i naravno opremu za Snješka: šal, kapu ili šerpu, mrkvu za nos, dugmad i iznad svega – dobru volju!

Za one hrabrije primorce biće prilike i za malo adrenalina, pošto će takmičenje u sankanju omogućiti iskazivanje nove, hibridne vještine “slalomskog navigavanja”.

Radionica izrade Snješka Bijelića i Revijalno takmičenje u sankanju, događaji su iz zajedničkog programa „Orjen, planina kraj mora“, čiji je koordinator Agencija za razvoj i zaštitu Orjena,  a koji se realizuje uz podršku Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi. Ujedno su i dio dubrovačkog programa “Igre na snijegu”, tako da kroz oba programa zajedno promovišemo Orjen i podstičemo posjetu ove planine na tromeđi. Konkretna saradnja na Orjenu je uspostavljena još prošle zimske sezone, kada smo na Vrbanju imali odlično posjećeno takmičenje u izradi Snješka Bijelića.

Agencija za razvoj i zaštitu Orjena


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *