Čestitka povodom obilježavanja 20 godina od osnivanja PK “Gorica”

Povodom obilježavanja 20 godina od osnivanja Planinarskog kluba “Gorica”, predsjednik Planinarskog saveza Crne Gore, Dragan Bulatović je uputio srdačne čestitke svim aktivnim i bivšim članovima kluba, upravi  i predsjednici Editi Files Bradarić, te iskazao zadovoljstvo bogatom saradnjom i razumijevanjem koje je PSCG imao  u prethodnom periodu sa klubom „Gorica“.

„Ponosni smo što u našoj planinarskoj porodici imamo takav  klub, koji je u poslednje dvije decenije dao nemjerljiv doprinos razvoju i popularizaciji crnogorskog planinarstva, kao  i njegovoj promociji izvan granica naše zemlje. Gotovo četiristo planinara, koliko je  prošlo kroz PK “Gorica” u prethodnom periodu, skoro hiljadu planinarskih izleta i pohoda,   stotine kilometara obilježenih i uređenih  planinskih staza, značajni visokogorski usponi i brojne publikacije sa planinarskom tematikom doprinijeli su da se ovaj klub pozicionira kao jedan od najaktivnijih i najuspješnijih i Crnoj Gori. Navedeno potvrđuju i brojna priznanja i nagrade dodijeljena klubu i istaknutim pojedincima.

U godini jubileja, kada Planinarski savez Crne Gore obilježava 70, a vaš klub 20 godina od osnivanja, prilika je da iskažemo respekt i zahvalnost prema  svim planinarima  koji su, u prethodnim decenijama,  nesebečno uložili svoj entuzijazam,  energiju, znanje i vrijeme da bi uzdigli crnogorsko  planinarstvo na današnji nivo. Vjerujem da su njihovi primjeri najbolji podstrek za generacije koje će stasavati u budućnosti, nizati nove uspjehe, pomjerati granice  i dalje pronositi slavu crnogorskih planina i našeg planinarstva.

U to ime, budite  zdravi, veseli i uzbrdo brzi. Želim vam još mnogo godina uspješnog rada,  puno dobrih akcija i lijepog druženja  na planinskim visovima“, poručio je predsjednik Bulatović.

 

 


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *