Čestitka povodom jubileja 90 godina postojanja i uspješnog rada PK Subra iz Herceg Novog

Poštovani predsjedniče Avramoviću,

Izuzetno mi je zadovoljstvo da, u ime Planinarskog saveza Crne Gore i svoje lično, čestitam veliki Jubilej 90 godina postojanja i uspješnog rada Planinarskog kluba “Subra” svim planinarkama i planinarima, članovima uprave i Vama lično.

Budite ponosni na svijetlu tradiciju i izuzetne rezultate koju su hercegnovski planinari ostvarili u proteklim decenijama. Kao klub sa najdužom planinarskom tradicijom  u našoj zemlji, “Subra” je od 1932. godine, od svog prvog predsjednika  dr Svetozara Živojinovića i prvog sekretara Andra Klisure, do danas iznjedrila  generacije uspješnih  planinara i dokazanih ljubitelja i zaštitnika prirode. Zahvaljujući  nepresušnom entuzijazmu, te bogatoj i sadržajnoj saradnji   sa planinarima iz regiona i cijelog svijeta, za ljepote planinskih vrhova Orjena, duboke jame i druge atrakcije ljutoga krša, odavno se čulo daleko van granica Crne Gore.

Planinarski klub “Subra” je danas jedan od najorganizovanijih i najuspješnijih članova naše planinarske zajednice. Zahvaljujući vašim naporima, planina Orjen ima razvijenu planinsku infrastukturu, sa dva planinarska doma i mrežom odlično uređenih i održavanih planinskih staza, a Herceg Novi  zavidan broj prestižnih planinarskih manifestacija. Čvrsto vjerujem da ćete i u decenijama pred nama nastaviti,  sa još većim žarom i istrajnošću, da dostižete postavljene ciljeve i ostvarujete svoju planinarsku misiju.

Iskrena zahvalnost sa naše strane na dugogodišnjoj, plodnoj i sadržajnoj, saradnji i iskrene čestitke na izuzetnom doprinosu razvoju i unapređenju hercegnovskog i crnogorskog planinarstva. Uvijek možete računati na našu podršku.

Budite zdravi veseli i uzbrdo brzi!

Predsjednik

Prof. dr Dragan Bulatović


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *