Balcan Mountaineering Union’s Mountain Orienteering Competition 2018 – Izvještaj Komisije za planinarsku orijentaciju

Od 28.09. do 30.09.2018. godine reprezentacija Crne Gore u planinarskoj orijentaciji, boravila je u Ohridu na trećem Balkanskom prvenstvu u planinarskoj orijentaciji. Naša reprezentacija je brojala tri ekipe i to dvije seniorske i jednu veteransku.

 

 

28.09. uveče po dolasku, rađeni su ulazni testovi i rješevanje zadataka iz opšteg poznavanja planinarstva i orijentacije. 29.09. ujutro je održan start dnevne trke u čijem sklopu su odrađivani zadaci iz prve pomoći i čvorologije.

 

 

 

 

29.09. uveče je počinjao start noćne trke oko 20:00 h. Naše ekipe su postigle zavidne rezultate a pogotovo naši veterani u sastavu Vujičić Đorđije, Radonjić Marko i Vujić Dušan zauzevši treće mjesto. Seniori u sastavu Vujović Dragutin, Blečić Marko i Andrijašević Mitar su zauzeli peto mjesto dok je druga seniorska ekipa u sastavu Krkanović Denis, Omerović Maida i Omerović Nerma osvojila šesto mjesto.

 

Iduće godine prvenstvo je planirano u BiH.

  1. godine domaćin će biti Crna Gora.

Načelnik Komisije,

Dragutin Šlagi Vujović


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *