23. Memorijalni pohod „Dušan Bulatović Džambas“

Ovom prilikom obavještavamo planinarsku zajednicu Crne Gore, ljubitelje prirode, poštovaoce lika i djela Dušana Bulatovića, sugrađane i prijatelje iz regiona, da će se 23. memorijalni pohod „Dušan Bulatović Džambas” održati na mojkovačkoj strani planine Sinjajevine.
⭕️16.06.(petak) Od 17h planirano je okupljanje u Kampu Rabrenović u blizini Mojkovca, kod našeg prijatelja Gorana Rabrenovića, iz PK “Sinjavina”. Kamp je opremljen po najsavremenijim standardima, a mi ćemo te noći uživati u njegovim blagodetima.
⭕️17.06.(subota) Ustajanje u 07.30h,pakovanje, doručak, polazak na turu u 09.00h. Dužina rute od kampa do doma na Ckari, iznosi 7km. Staza je vrhunski prokrčena i markirana, a na njoj se nalazi i jedan prelijep vidikovac. Kod doma, slijedi odmor od skoro sat vremena. Zatim, krećemo na kružnu turu po obližnjim vrhovima, kada ćemo obići Šanac 1863m, Mulekvenicu 1805m i Ckarski vrh 1781m.
Po povratku u dom, dočekaće nas spremljen gulaš, za koji će se pobrinuti proslavljeni as – Mićo Sošić.
Uz logorsku vatru i gitaru, nastavićemo naše druženje na planini.
⭕️18.06.(nedjelja) Pakovanje šatora i ostale propratne opreme, i polazak nazad prema početnoj tački, ali drugom rutom. U ranim popodnevnim časovima planiran je dolazak kod kampa gdje se i završava naše druženje.
????Važno obavještenje:
Dom na Ckari (gdje spavamo druge noći), nije u potpunosti završen i u njemu će biti improvizovano oko 15 mjesta za spavanje…ostali učesnici će biti obavezni da ponesu svoje šatore, podmetače i vreće. Za pomenutu opremu i višak stvari, obezbijeđen je prevoz do doma i nazad.
Spavanje u kampu Rabrenović, ovom prilikom biće po promotivnim (planinarskim) cijenama, od 6-8 eura.
Za sve učesnike memorijala, PSK “Dušan Bulatović Džambas”, obezbijediće ručak u subotu popodne i doručak u nedjelju jutro.
☎️Dodatne informacije, možete dobiti na sledeći broj telefona: +38267881111 Dražen.
Dobro nam došli!

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *