Saopštenje povodom tragične smrti predsjednika Planinarskog saveza Republike Srpske

Sa velikom tugom smo primili vijest da su u avionskoj nesreći kod Prijedora, tragično stradali predsjednik Planinarskog saveza Republike Srpske – Ljubiša Aramanda i njegova kćerka Andrea.

Osim što je bio planinar, Ljubišina velika ljubav bili su letenje i avijacija, bio je instruktor jedrilice i pilot. Istakao se kao humanista i dugogodišnji dobrovoljni davalac krvi.

 

Rukovodio je Planinarskim savezom Republike Srpske od 2008. godine. Više puta je nagrađivan u planinarskom sportu od strane Planinarskog saveza Republike Srpske, Planinarskog saveza Srbije i Planinarskog saveza Crne Gore.

Ljubiša Aramanda je rođen 13. oktobra 1975. godine u Prijedoru. Osnovno i srednje tehničko obrazovanje završio je u Prijedoru, a visoku tehničku školu u Doboju. Bio je zaposlen u Elektro Krajini. Bio je oženjen i otac dvije kćeri.

Ljubišu ćemo pamtiti kao velikog pobornika saradnje između naša dva saveza.

Planinarski savez Crne Gore i crnogorski planinari izražavaju najiskrenije saučešće porodici Aramanda.


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *