Pozivamo Vas na 3. Kolo lige PSCG u planinskom trčanju

U subotu 25.11.2023. godine sa početkom u 10 časova, održaće se 3. kolo lige planinskog trčanja PSCG.
⭕️ Ovog puta se nalazimo u specifičnom ambijentu park šume Trebjese u Nikšiću, da vam dočaramo osjećaj visoke planine u “gradskim” uslovima. Poseban detalj za većinu trkača će biti trčanje po šinama, a tu je još puno iznenađenja.
➡️ Start je planiran ispred motela Trebjesa. Dužina staze je cca 8K i 350 D+ (kumulativnog uspona).
✅ Takmičenje je otvorenog tipa, a razlog zašto smo odabrali Trebjesu i “gradsku sredinu” za planinsko trčanje je podizanje svijesti o ovoj aktivnosti u prirodi, kod svih građana.
????U okviru takmičenja biće bodovani licencirani takmičari za ligu planinskog trčanja u PSCG.
???? INTERSPORT je opet pripremio nagrade za najbolje, a tu je i @lanex_diskonti koji su zaduženi za osvježenje prije, u toku i nakon trke.
????????????️ Za pozitivnu atmosferu na trci i za sve one koji dođu da bodre trkače je zadužena Turistička organizacija Nikšić, a ujedno zahvaljujući kojoj će cijeli događaj biti ovjekovječen profi fotografijama ????
⚠️ Trkači učestvuju isključivo na sopstvenu odgovornost, što prihvataju samom prijavom na trku.
Startnina je 5,00 eura za sve takmičare.
☎️ PRIJAVE su do 24.11. u 20:00 h na telefon / viber / whats app +382 69 603 389 na koji se možete obratiti za sve informacije i pomoć oko pripreme trke.

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *