Poziv na manifestaciju Prvomajski uranak na planinu Vojnik

Planinarski klub Montenegro Tim iz Nikšića, organizuje tradicionalnu manifestaciju „Prvomajski uranak na planinu Vojnik 2022“, koja će se održati  održati 01.05.2022. godine.
Plan akcije:
Okupljanje je 01.05.2022. u Nikšiću, kod Tehnopolisa (bivši Dom Vojske), najkasnije do 08h, odakle će biti obezbijeđn prevoz autobusom. Za sve one koji planiraju doći sopstvenim prevozom, polazak je sa Jasičja (oko 3 km na putu od Nikšića prema Šavniku) u 08h i 30 min.
Početak uspona je planiran u 09h ispred Molove kolibe. Povratak je planiran u 14 h.
Za sve one koji žele kampovati, podizanje kampa je planirano 30.04.2022. godine, ispred Molove kolibe u popodnevnim časovima.
Težina staze : srednje teška
Visinska razlika : 950 m
Za sve učesnike manifestacije obezbijeđeni su ručak – vojnički pasulj i osvježenje.
Kao i svih prethodnih godina, organizovano je druženje uz muziku.
Manifestacija se održava uz podršku Planinarskog saveza Crne Gore, Uprave za sport i mlade, Turističke organizacije opštine Nikšić.
Za sve dodatne informacije obratite se predsjedniku kluba Hafizu Cigu Muratoviću, na sledeći broj telefona: 069 062 251.
Dobro nam došli ???
Слика може припадати напољу и текст

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *