PLANINARSKI DOGAĐAJ ZA PAMĆENJE – „VUKŠIN MARŠ 2023“

Juče je na prelijepoj Bjelasici, u organizaciji Kluba vojnih planinara „Kapetan“, održan 6. Memorijalni zimski pohod na skijama i krpljama „Nenad Vukomanović – VUKŠIN MARŠ 2023“.
Okupljene planinare i ljubitelje zimskih avantura, kojih je bilo iz svih krajeva Crne Gore, kao i prijatelja kluba iz inostranstva na manifestaciji sportsko-turističkog karaketa, koja ima za cilj afirmaciju sportova u prirodi i promociju naših planina u ime organizatora i domaćina pozdravio je Miloje Knežević – predsjednik kluba, kao i Tatjana Ivanović – predsjednica Planinarskog saveza Crne Gore. Događaj je svečano otvorio predsjednik opštine Kolašin, gospodin Vladimir Martinović.
Zbog uslova koji su vladali na visini od oko 2000 m (velika magla i mećava), za brojne planinare krajni cilj je bio vrh Troglava, a oni najiskusniji i najuporniji su se domogli Zekove glave, što ni malo nije bilo jednostavno po ovakvom danu!
Svakako, kao i svih prethodnih godina prijatna atmosfera i druženje u planinarskom domu na Vranjaku nijesu ni ovog puta izostali i to je samo upotpunilo sliku o jednom lijepom planinarskom zimskom događaju.
Manifestacija je podržana od strane: Ministarstva odbrane, Vojske Crne Gore, Opštine Kolašin, Turističke organizacije Kolašin, Ski centra „Kolašin 1600“ i Planinarskog saveza Crne Gore.

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *