Izvještaj sa memorijalnog pohoda „Dušan Bulatović Džambas“

Memorijalni pohod “Dušan Bulatović Džambas” je tradicionalno, uspješno održan od 22.do 24.juna u planinarskom domu Džambas. Pohodu na Bjelasicu je učestvovalo oko 200 planinara, ljubitelja prirode i dobrog druženja, svih generacija iz raznih krajeva Balkana. Posebnu zahvalnost  dugujemo ekipi koja je 51 dan pjesačila i pela vrhove Dinarskih planina, i pojavila se kod nas u planinarskom domu…ekipa koja piše istoriju. Prisutni su uživali kraj vatre, u zajedničkom planinarskom ručku, penjanju vrhova Bjelasice a dio naših planinara je prisustvovao dobrovoljnoj kosidbi  na nekadašnjem jalovištu, akciji koja se prvi put sprovodi u našem gradu Mojkovcu.

Poseban dogadjaj na ovom pohodu je bio izbor novog predsjednika Planinarskog kluba Džambas. Naime, za predsjednika je izabran Stevan Grdinić, naš dugogodišnji član i planinar.

Mićo Sošić

Sekretar PK „Džambas“

 


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *