Izabran novi predsjednik i članovi Upravnog odbora na sjednici Skupštine Planinarskog saveza Crne Gore

Na Redovnoj izbornoj sjednici Skupštine Planinarskog saveza Crne Gore, koja je održana u subotu, 17. decembra 2022. godine, odlukom većine glasova delegata Skupštine, za predsjednicu Saveza izabrana je Tatjana Ivanović.

Skupština se izjašnjavala o predlozima dva kandidata, dosadašnjeg predsjednika Dragana Bulatovića, čija je kandidatura predložena od strane Upravnog odbora Planinarskog saveza Crne Gore i Tatjane Ivanović, koja je kandidovana od strane Malog alpinističkog kluba MAK iz Podgorice.

 

 

 

 

 

 

 

Glasanje je sprovedeno putem javnog pojedinačnog izjašnjavanja delegata Skupštine PSCG.

Nakon izbora predsjednice, Bulatović je uputio čestitke i zahvalio se svima na dosadašnjoj saradnji.

 

 

Skupštini se obratila novoizabrana predsjednica Tatjana Ivanović, koja se zahvalila  delegatima na podršci, te saopštila da je  počastvovana što će u narednom periodu obavljati funkciju predsjednice. Saopštila je da će se svojim znanjem, iskustvom, otvorenim i čestim komunikacijama sa klubovima, ministarstvima i institucijama, truditi da ostvari zacrtane ciljeve, radi što boljeg funkcionisanja Saveza i klubova, a sve u cilju unapređenja razvoja planinarstva u Crnoj Gori. Izrazila je zadovoljstvo što je posle 72 godine od osnivanja Saveza, žena proglašena za predsjednicu Saveza. Predstavila je svoj predlog programa rada za naredne četiri godine i nove članove Upravnog odbora, u sastavu: Nikola Brajović, Željko Loncović, Zoran Vojinović, Dalibor Todorović, Miloš Bulatović, Dragutin Šlagi Vujović, Dražen Marković i Dževdet Kokan Luboder. Na kraju obraćanja, zahvalila se prethodnom predsjedniku Bulatoviću i Upravnom odboru na doprinosu u prethodnom radu Saveza.

Sjednicom je predsjedavao Luka Mitrović. Prisustvovalo je ukupno 27 delegata Skupštine, koji su na ovoj sjednici usvojili zapisnike sa Redovne i vanredne elektronske sjednice Skupštine, Izvještaj o radu PSCG sa finansijskim izvještajem i izvještajem nezavisnog revizora za 2021. godinu, Programa rada PSCG za naredne 4 godine, Program rada za 2023, Kalendar aktivnosti i Finansijski plan za 2023. godinu, Izmjene i dopune Statuta PSCG i Odluku o visini članarine za klubove u 2023. godini.


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *