Iso Planić je ponovo izabran za predsjednika Planinarskog saveza Srbije

U Beogradu je u subotu  12.marta 2022.godine održana  Izborna Skupština XXIII saziva Planinarskog saveza Srbije. Na skupštini je izabrano novo rukovodstvo. Za predsednika je ponovo izabran najtrofejniji srpski alpinista Iso Planić,  član PSK „Spartak“ iz Subotice. Za potpredsednika je izabran Nenad Lečić, član PK “Tara” Bajina Bašta , dok je novi sportski direktor Andrej Ivošev, član PEK „Gora“ iz Kragujevca. Načelnica PSS   je Valentina Toković, članica ŽKP “Ljeskovac” iz Priboja.
Na poziv PSS, sjednici je prisustvovao predsjednik Planinarskog saveza Crne Gore  dr Dragan Bulatović. On  je u svečanom dijelu sjednice pozdravio delegate, zahvalio se  dosadašnjem rukovodstvu PSS na saradnji, čestitao je izbor novom rukovodstvu  i izrazio očekivanja da će  saradnja  dva saveza u budućnosti biti još bogatija i sadržajnija. Tom Prilikom Predsjednik Planić je uručio Bulatoviću zahvalnicu za saradnju i doprinos razvoju planinarstva.


Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/pscgtkst/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *