Prezentacija automobila MINI Countryman

 Na poziv uvoznika MINI, crnogorske kompanije Voli Motors, crnogorski planinari su imali ekskluzivnu priliku da prisustvuju prezentaciji najnovijeg modela automobila MINI Countryman. Prezentaciju je otvorio direktor kompanije Voli Motors, gdin Nenad Lekić, istakavši da je novi MINI Countryman, veći, prostraniji, funkcionalniji te da se zasad u njihovom prodajnom centru mogu naći automobili sa dva modela motora, benzinski i dizel, dok se dolazak automobila sa hibridnim modelom motora očekuje u toku ove godine. Hibridni automobili su postali vrlo popularni jer imaju znatno manju emisiju štetnih gasova koji zagadjuju atmosferu. Sa naglašenim sportskim detaljima MINI Countryman je model urbanog gradskog automobila, ali djeluje poput terenca i svakako se može izboriti sa blatnjavim putevima i zimskim uslovima, pa bi u skladu sa tim mogao biti interesantan i planinarima. 
Prisutni planinari su uz prigodan koktel uživali, komentarišući izgled i performanse ovog atraktivnog automobila. Sa novim modelom MINI Countryman-a, prodajni salon Voli Motorsa je redizajniran i osvježen divnim fototapetima prirode.
Zahvaljujemo se  Voli Motorsu, gdinu Nenadu Lekiću, gdjici Oliveri Šuškavčević i prisutnim promoterkama na lijepom i srdačnom dočeku.

Podgorica, 09. mart 2017. godinePrijatelji


Korisni Linkovi

Ministarstvo prosvjete i sporta
Ministarstvo odrzivog razvoja i turizma
Kancelarija za mlade
Ispitni centar
Planinarski Savez Srbije
Planinska Sveza Slovenije
Planinarski savez Bosne i Hercegovine
Planinarski savez Hrvatske
Planinarski savez Makedonije
Planinarski savez Turske
SUMMITPOST
www.uiaa.ch

Meteo